Trener i coach

Na vizitki mi piše: “Čemu te nisu naučili u školi?”

 

Kažu da smo svi mi više od pukog zbroja naših iskustava, obrazovanja, vještina i znanja. Ja sam Toni Babić – coach, otac dvoje klinaca, sin, prijatelj, karaoke entuzijast, ljubitelj života i životinja, planinar, kajak freak te pobornik disanja punim plućima.

Ako pričamo o poslovnim iskustvima prošao sam svašta: vodio sam firmu sa 40 zaposlenih kroz teška vremena, prodavao medicinsku opremu, telekom i industrijske usluge kao i tekstil. Pregovarao sam sam hordama poslovnjaka, stranih i domaćih o velikim i nešto manjim poslovima, uvjetima, cijenama. Već 8 godina vodim vlastitu one man band firmu koja se bavi treninzima, coachingom i savjetovanjem u području razvoja zaposlenih.

Moj pristup coachingu i promjeni je kombinacija zdravog razuma, provjerene metodologiije s uporištem u znanosti i trenutne inspiracije. Moje certifikate i diplome možeš pogledati ovdje. Ono što je sigurno – sa mnom nećeš raditi na vortexima, astralnim projekcijama, energijama i regresijama u prošle živote. Čak i stvari koje će biti čudne imaju znanstvenu metodu i komunikacijsku vještinu u pozadini.

Za klijenta ću uvijek napraviti više od dogovorenog. Ono što ne mogu je promijeniti ga umjesto njega. Nemam čarobni štapić. Iskustvo promjene nosim i kroz vlastite transformacije. To iskustvo donosim na stol i u coachingu. Kad bude vrijeme -prijavi se!