Kako se prijaviti?

 • 1. Prijavi se ispunjavanjem online obrasca koji se nalazi ovdje. Informacije koje ispuniš predstavljaju službenu i profesionalnu tajnu te se čuvaju u skladu s Politikom privatnosti i etičkim kodeksom Hrvatske udruge za Coaching čiji sam član.

 • 2. Nakon primitka prijave ja ću te nazvati kako bismo dogovorili termin prvog susreta koji obično traje 90 minuta. Možda ćeš morati pričekati s terminom jer radim s ograničenim brojem klijenata istovremeno. Ukoliko ne možeš čekati – preporučit ću ti nekog od svojih kolega koji te možda mogu primiti ranije.

 • 3. Na prvom susretu istražujemo tvoj problem ili željeni ishod coachinga. Nakon što pojasniš što želiš i koje okolnosti utječu na tvoju situaciju dogovoriti ćemo daljnji tijek procesa.

  Ja radim samo s ljudima koji su investirani u promjenu jer ne želim gubiti ni svoje ni tvoje vrijeme ni resurse. Od tebe se očekuje da napraviš ono što obećaš a od mene da ti dam poštenu povratnu informaciju i da te pitam pitanja koje si sam/sama ne postavljaš. Ja ti kroz proces coachinga pomažem da pomogneš sam/sama sebi.

  Jednako tako moramo ustanoviti kako funkcioniramo uživo i kakva je kemija. Coaching je prije svega odnos. Ukoliko ti se učini da coaching sa mnom nije za tebe – ovaj prvi susret ne košta ništa.

 • 4. Nakon prvog susreta nalazimo se u redovitim vremenskim razmacima onoliko puta koliko je potrebno da se ostvari promjena.

  Neki tipovi problema rješavaju se brže, samo dođeš do uvida i promjena je tu. Promjene ustaljenih navika obično idu sporije ali na kraju ih uglavnom savladamo. Između susreta dobivat ćeš zadatke ili vježbe koji služe da te poguraju bliže željenom ishodu. Od tebe se očekuje revnost i predanost u odradi. Odrađuješ samo ono u što si unaprijed pristao /pristala pa ne bi trebalo biti teško. Jedino trudom se dolazi do stvari u koje vrijedi investirati.

 • 5. Na kraju se rastanemo! 🙂 Ideja svega ovoga je tvoje osnaživanje i promjena ponašanja. Možeš ponovo navratiti tu i tamo ali ideja je da nakon ovoga postaneš netko tko se s tim problemom nosi sam. Ukoliko poželiš raditi na nečem novom – ponovo ispuniš upitnik i to je to.
  Vidimo se! 🙂